Menu
Your Cart

"PFAFF" Passport 2.0

"PFAFF" Passport 2.0
"PFAFF" Passport 2.0
"PFAFF" Passport 2.0
"PFAFF" Passport 2.0
"PFAFF" Passport 2.0
TOP PONUDA -13 %
"PFAFF" Passport 2.0
"PFAFF" Passport 2.0
"PFAFF" Passport 2.0
"PFAFF" Passport 2.0
"PFAFF" Passport 2.0
"PFAFF" Passport 2.0

Putovanje počinje sada!

Zamislite šivaću mašinu dovoljno kompaktnu da odete na čas šivenja ili da se upustite u profesionalni posao. Sada, zamislite da je ova ista mašina prepuna funkcija dizajniranih da zadovolje visoke zahteve PFAFF standarda. Šivaća mašina PFAFF passport 2.0 je specijalno dizajnirana da lako pređe svaku prepreku, od lakih i tankih materijala do debelih materijala! Sa Pfaff IDT sistemom gornjeg transporta , svaki materijal će imati idealan šav. Bez ograničenja. Samo sloboda.


Savršeno pouzdan

Brzo ćete otkriti i postati privrženi brojnim praktičnim funkcijama upakovanim u PFAFF passport™2.0 mašina za šivenje. Samo pritiskom na dugme podešavate iglu da se automatski zaustavlja gore ili dole u ​​tkanini, za okretanje, nanošenje aplikacija i druge posebne tehnike. 29 položaja igle vam omogućavaju da postavite iglu tačno tamo gde želite – savršeno za šivanje, prošivanje, umetanje rajsferšlusa i još mnogo toga. Dobijte potpunu kontrolu nad svakim šavom na bilo kom projektu šivenja. Jednostavno podesite brzinu, napetost konca i pritisak stopice po želji za posebne tehnike ili različite vrste tkanina. Ekstra visoko podizanje stopice i elektronska snaga uboda su idealni za debele tkanine i više slojeva. Vaša PFAFF passport™ 2.0 mašina za šivenje je spremna za svaki izazov.


Savršeno kompaktan

Otkrijte koliko savršenstvo može biti iznenađujuće lagano, ali moćno. Iako PFAFF pasport™ 2.0 mašina za šivenje teži samo 6,3 kg, opremljena je tehnologijom kao što je originalni IDT™ sistem, dva LED izvora svetlosti i druge ekskluzivne, pouzdane PFAFF® karakteristike. Model PFAFF pasport™ 2.0 je napravljen da olakša šivenje tako da bez napora možete postići profesionalne rezultate koje tražite bilo da šijete kod kuće, na časovima ili na putovanju.


Širina boda: 7 mm

Broj programa za šivenje: 70

0A Standardna stopica sa IDT™ sistemom

1A Stopica za dekorativne bodove sa IDT™ sistemom

2A Stopica za dekorativne bodove 

3 Stopica za slepi bod sa IDT™ sistemom

4 Stica za rajsfišlus sa IDT™ sistemom

5B Stopica za automatske rupice

Špulne (5)

Podloga od filca

Šrafciger 

Višenamenski alat

Poklopac kalema, veliki

Poklopac kalema, mali

Paralica i četka

Pomoćni klin za kalem

Papuča za pokretanje 

Kabal za napajanje

Igle

Kofer od tvrde plastike

Garancija: 3 godine

Napišite kritiku

Molimo Vas prijavite se ili otvorite novi nalog da bi napisali kritiku
This offer ends in:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
69,990 RSD
79,990 RSD
  • Stock: Na lageru
  • Model: Pfaff passport 2.0
  • Weight: 8.00kg
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.