Menu
Your Cart

Husqvarna Viking Topaz 40

Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking Topaz 40

Najnovija Huskvarna Viking Designer Topaz mašina za šivenje i vez je poboljšanje u odnosu na Topaz 30 koji treba da zameni i jeftinija je tako da dobijate bolju vrednost za svoj novac sa Topaz 40. Designer Topaz 40 ima kolekciju od 208 bodova za šivenje, ako uključite i slova fonta i simbole koji 565 sve zajedno. Pored toga, tu je i 100 ugrađenih dizajna za vez i USB stick za lak prenos sopstvenih dizajna.


Krećite se po Topaz 40 sa lakoćom koristeći LCD ekran osetljiv na dodir jarkih boja i takođe ima čuveni Huskvarna EKSKLUZIVNI SENZORSKI SISTEM i SAVETNIK ZA ŠIVANJE ugrađen u njega. Savetnik za šivenje je fantastična pomoć pri šivanju različitih debljina i tkanja materijala. Kažete mašini koji materijal šijete od kože, dresa i pamuka lake ili srednje težine, zatim joj kažete šta želite da uradite, kao što je šivenje slepog doda, a mašina bira bod i govori vam koju stopicu da stavite na koji senzor Sistem postavlja vašu tenziju za vas... To je tako lako.Ova šivaća mašina srednje veličine ima radnu površinu za šivenje od približno 8 inča ili 200 mm koji je velikodušno osvetljen sa 3 pametno pozicionirana svetla bela LED svetla. Zbog prostora koji ova mašina nudi i glatke površine za rad za šivenje, odlična je za velike projekte od svadbene odeće do teškog nameštaja. Kao i mnoge Huskvarna mašine, dizajnerski topaz 40 se i dalje može pohvaliti da ima najtanju rukavnu platformu od bilo koje  šivaće mašine na tržištu sa samo 10,5 inča oko dečijih nogavica i rukava koji se lako uklapaju.


Ova šivaća mašina ima 5 različitih podešavanja brzine tako da uvek možete da kontrolišete. Variozne postavke brzine su takođe odlične kada se šije slobodnim pokretom. Ova mašina ima dva različita režima slobodnog kretanja ili štepanja, tu je i Spring freemotion gde stopica slobodno poskakuje gore-dole i postoji plutajući režim koji je mnogo više kontrolisan i smiren. Od 565 boda ova mašina ima 7 od kojih su rupice za dugmad različitog stila, a tu je i bod sa ušicama i čak postoji i bod za šivenje dugmadi, plus 4 različita stila abecede, ostatak je mešavina korisnih bodova i složenih i lepih ukrasni bodova. Takođe ima 18 ličnih memorijskih skladišta za vašu sopstvenu kombinaciju bodova koje ćete sačuvati .


U režimu za vez, ova mašina može da izveze površinu do 240 x 150mm, ima 100 ugrađenih dizajna koji se mogu lako izabrati i pregledati kao sličica na ekranu u boji osetljivom na dodir. Kada se dizajni učitaju, možete dodati mrežni list na ekran da biste dobili bolju predstavu o proporcijama i rasporedu dizajna pre nego što ga zašijete. Topaz 40 će vam takođe omogućiti da prekrijete 5 dizajna odjednom, što se obično koristi kada dizajn okružujete tekstom. Na ovoj mašini za vez možete da učitavate i pregledate dizajne u više formata, a pre šivanja svog dizajna možete izabrati da šijete u punoj boji ili jednobojno. Dizajn se može modifikovati i pomerati na ekranu, možete rotirati, menjati veličinu, rastezati, smanjiti i rotirati u koracima od 1 stepena kako biste osigurali da je dizajn savršeno postavljen i u proporciji.


Zahvaljujući sistemu senzora, mašina za vez Topaz 40 će vam omogućiti da vezujete raznim koncima zahvaljujući svom pametnom dizajnu i inženjeringu urađenom u Švedskoj. Metalni konci, rajon,  ova mašina će ih sve sašiti bez problema, ako vam ponestane konaca na pola dizajna za vez, ne brinite, Topaz 40 ima ugrađeni sekundarni motor isključivo za namotavanje bobina tako da više ne morate da pamtite i zapisujete broj šavova, sačuvajte dizajn i ponovo ga učitajte da biste nastavili.


Pored svega navedenog, takođe dobijate pristup besplatnom preuzimanju softvera. Dobijate brze fontove i softver za organizatore potpuno besplatno.


Dodatna oprema uključuje:

Olovka, 2 mreže za konac, 2 podloška od filca, paralica, odvijač, četka za čišćenje, 3 kapice za konac različitih veličina, višenamenski alat, 6 špulne, 1 GB USB memorijska kartica. 240 x 150 mm Jevel ram, (Besplatan softver (preuzimanje), tvrda torbica za nošenje, kontrolna papuča, kabl za napajanje, igle, uzorci tkanina i stabilizator, dizajnerska knjiga za uzorke Topaz 40, krpa od mikrofibera i puno drugih korisnih informacija koje će vam pomoći.


Univerzalna stopica A

Stopica za ukrasni bod B

Stopica za  rupice C

Stopica za slepi bod D

Stopica za rajsfišlus E

Stopica za ivice J

Stopica za vez R (plutajuće)

Stopica za automatske rupicu sa senzorom 

Napišite kritiku

Molimo Vas prijavite se ili otvorite novi nalog da bi napisali kritiku
247,990 RSD
 • Stock: Na lageru
 • Model: Mašina za vez i šivenje Husqvarna Viking Topaz 40
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.