Menu
Your Cart

"Mundial" krojačke makaze

"Mundial" krojačke makaze
"Mundial" krojačke makaze
"Mundial" krojačke makaze
"Mundial" krojačke makaze
"Mundial" krojačke makaze

Paul Zivi, njemački metalurg, razvio je marku Mundial u Njemačkoj 1931. Radeći s timom njemačkih dizajnera i inženjera, Zivi je uspostavio sofisticirani proizvodni proces koji danas održava kvalitetu Mundial noževa od početka do kraja. Zivi i njegov tim emigrirali su u Brazil 1930-ih kako bi iskoristili obilne i jeftinije resurse u Južnoj Americi. Mundial je stvorio vlastitu leguru nehrđajućeg čelika s visokim udjelom ugljika kako bi bio konkurentan dobro poznatom Solingen čeliku koji preferiraju europski nožari, uspješno kombinirajući bogatstvo Novog svijeta s tehnologijom i umijećem Njemačke. Ova odanost kvaliteti održavana je tijekom godina za sve Mundialove proizvode.


Danas se svaki Mundial proizvod proizvodi prema rigoroznom programu kontrole kvalitete koji obuhvaća cijeli proces proizvodnje od razvoja čelika do konačnog poliranja oštrice. Nakon završetka, svaki Mundial proizvod se pojedinačno testira kako bi se osigurala oštrina, preciznost i trajnost. Kao dokaz svoje predanosti kvaliteti i zadovoljstvu kupaca, Mundial stoji iza svojih proizvoda, podupirući svaki punim doživotnim jamstvom protiv nedostataka u materijalima, konstrukciji i izradi.


Mundial Inc. trenutno je među vodećim sjevernoameričkim markama pribora za jelo i kuhinjskog pribora koji se prodaju restoranima i institucionalnim tržištima. Također je lider u maloprodajnim i industrijskim kategorijama škara i škara. S rastućim poslovanjem u maloprodaji pribora za jelo kroz gurmanske, specijalizirane i robne kuće, Mundial proizvodi su pozicionirani kao visokokvalitetni i vrhunski, ali s jasnom vrijednosnom prednosti. Zahvaljujući učinkovitosti proizvodnje i konkurentnijim cijenama sirovina (Brazil je jedan od najvećih proizvođača čelika u svijetu) Mundial može pozicionirati svoje proizvode vrhunske kvalitete po izuzetno pristupačnim maloprodajnim cijenama.


Mundial spaja staro svjetsko umijeće s modernom tehnologijom za proizvodnju širokog izbora proizvoda bez premca u svijetu po snazi, izdržljivosti, ljepoti, udobnosti i vrijednosti.


Mundial krojačke makaze duzine 18cm (7 inca).

Napišite kritiku

Molimo Vas prijavite se ili otvorite novi nalog da bi napisali kritiku
4,490 RSD
  • Stock: Na lageru
  • Model: Mundial 445-7
  • Weight: 0.30kg
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.