Menu
Your Cart

Brother

Brand: Brother Model: Brother 4234D Overlock mašina
Mogućnost rada sa 2, 3 i 4 konca9 različitih bodova (overlok bod sa 4 konca, uski overlok boda sa 3 konca, široki overlok bod sa 3 konca, flatlock šav sa 2 i 3 konca, pin tuck, slepi bod, rol porub i uski bod)ugrađen uvlakač konca u igleF.A.S.T. (Fast And Easy Threading) sistem udevanja konca u donj..
88,490 RSD
Brand: Brother Model: Brother AZ17
Brother AZ17 je tradicionalna šivaća mašina, modernog dizajna i izdržljive metalne konstrukcije koja vam pruža pouzdan rad i jednostavnost korišćenja.Praktične funkcije koje poseduje, štede vam vreme u kreativnom radu i izradi proizvoda.Sa užitkom i lakoćom napravite sopstvene nove kreacije, osvežit..
19,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother BQ25
Širok spektar priloženih stopica:Garancija: 4 godine..
29,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother CS10S
-40 programa za šivenje-Podesiva širina boda do 7 mm-Podesiva dužina boda do 5 mm-5 automatskih rupica iz jednog koraka-Ugrađen uvlakač konca-Podesivi načini šivenja: Položaj igle gore/dole nakon završetka šivenja, pozicija igle levo/sredina, maksimalna brzina šivenje brzo ili srednje, automats..
36,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother CV3440
Mašina za šivenje CV3440 Iberdek vam omogućava široku paletu porubnih šavova na mnogim, različitim vrstama tkanina kako za dekorativne tako i za funkcionalne namene. Sa velikom radnom površinom (155 mm), automatskim otpuštanjem napetosti konca, podesivim pritiskom stopice, LED osvetljenjem, rukavnik..
84,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother CV3550 IBERDEK MAŠINA
Otkrijte novi stepen kreativnosti uz Brother CV3550 iberdek mašinu za šivenje. Uz lako rukovanje i jednostavan sistem uvlačenja konca, kao i mnoštvo mogućnosti za raznovrsne kombinacije dekorativnih i funkcionalnih jednostranih i dvostranih pokrivnih šavova i lančanih bodova, omogućiće vam da jednos..
99,990 RSD
Brand: Brother Model: BROTHER F410VL1
Opis artiklaBrother F410 korak je više za sve one koji žele da šiju ​​lakše i preciznije. Mašina ima niz različitih inovativnih funkcija i bodova, i poznata je po izuzetno dobrom i ravnomernom transportu materijala, kao i po vrhunskom kvalitetu šivenja i veza. S modelom Innov-is F410 odabraćete mode..
109,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother FS20S
Nov model šivaće mašine proizvođača Brother FS20S zadiviće vas jednostavnošću funkcija i karakteristikama koje poseduju veliki i napredni modeli mašina za šivenje. Ima 20 bodova sa podesivom dužinom do 4 i širinom čak do 7 mm, uključujući i 3 automatske rupice za dugme iz jednog koraka. Bodove jed..
37,490 RSD
BROTHER FS40S-MAŠINA ZA ŠIVENJE BROTHER FS40S-MAŠINA ZA ŠIVENJE
Nema na lageru
Brand: Brother Model: BROTHER FS40S
Brother FS40 je elektronska mašina za šivenje sa 40 bodova, idealna za šivenje garderobe, ulepšavanje doma i izradu različitih profesionalnih komada. Primerena je za napredne podvige u šivenju, kao i za početnike na področju šivenja, koji žele profesionalnu mašinu. Start / Stop t..
42,490 RSD
Brand: Brother Model: Brother FS60X
Mašina sa svim funkcijama naprednih modela po niskoj ceni. Ima 60 bodova sa podesivom dužinom do 4 i širinom čak do 7 mm, uključujući 7 automatskih rupica za dugme iz jednog koraka. Različiti tasteri za podešavanja (npr. podešavanje brzine šivenja, pozicije igle, itd.), kao i ugrađeni uvlakač konca ..
55,990 RSD
Brand: Brother Model: BROTHER HF27VL1
Opis artiklaHF27 je robusna mašina za šivenje, koja je primerena za rad na svim materijalima. Stopica sa dugmetom za zaključavanje, metalna ubodna ploča, klizeća stopica i snažna metalna konstrukcija omogućavaju šivenje još debljih materijala. Ima čak 27 programa za šivenje, uključujući i ..
44,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother HF37 Heavy Duty
Opis artiklaHF37 je robusna mašina za šivenje, koja je primerena za rad na svim materialima. Stopica sa dugmetom za zaključavanje, metalna ubodna ploča, klizeća stopica i snažna metalna konstrukcija omogućavaju šivenje još debljih materijala. Ima čak 37 programa za šivenje, uključujući i b..
46,990 RSD
Prikaz 1 za 12 do 28 (3 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.