Menu
Your Cart

Madeira

Brand: Madeira Model: ROYAL BASIC
Ovako namotan konac na kartonsku špulnu je konac koji se koristi za mašine za vez. Ovaj način je najkorisniji i najefikasniji način korišćenja prilikom dugoročnog i konstantnog rada na mašinama za vez. Ne gubite vreme na namotavanje špulne.Boja :BelaNamotan konac : 110m Već namotane kartonske špulne..
60 RSD
Brand: Madeira Model: Poliester (Polyneon) 1000m #40
Madeirin konac za mašinski vez od 100% poliestera, Polineon, je napravljen od posebno razvijene sirovine, eliminišući petlje, nabiranje i praktično sve prekide konca. Pogodna za skoro svaku primenu, Polineonova jedinstvena formula čini ovaj konac izuzetno izdržljivim i glatkim za mašine za vez veli..
720 RSD
Brand: Madeira Model: Super twist 1000m
Madeirin metalik konac za mašinski vez Supertvist je napravljen od posebno razvijenog sirovog materijala, eliminišući petlje, nabiranje i praktično sve prekide konca. Ova uvrnuta metalna nit oživljava dizajn sa sjajem. Neočekivana dimenzija teksture i blistav vez zagarantovani su ovim svetlucavim m..
1,450 RSD
Brand: Madeira Model: Madeira Rayon classic viskoza
• CLASSIC RAYON #40Ovo je konac za vez standardne debljine koji je pouzdan, univerzalan i idealan za skoro svaki dizajn. Napravljen od 100% ekološki prihvatljivog viskoznog rajona, izuzetno dobro radi na brzim mašinama za vez sa više glava i poluprofesionalnim kućnim mašinama. U svetu je poznat po ..
820 RSD
Brand: Madeira Model: MADEIRA AVALON NORMAL 20CM
Vodotopiva folija – 20 mikrona.Neke tkanine i naročito trikotaže prilično su teške za izradu veza. Ove tkanine mogu biti rastegljive, a klasično urađen vez se može »utopiti« ili biti nepravilnog oblika.Zahvaljujući specijalnoj vodotopljivoj foliji – AVALON, ovo se može izbeći. Ona se seče i postavlj..
390 RSD
Brand: Madeira Model: Cotton soft 30 cm
Širina 30cmBoja: bela Sastav: 100% reciklirani pamuk, 50 gramskiReteks koji se izuzetno lako cepa. Čak i ako zaostanu neki parčići oni nakon pranja omekšaju. Ekonomičan reteks za stabilizaciju peškira, trikotaže i elastičnih materijalaCena je izražena za dužni metar...
90 RSD
Prikaz 1 za 6 do 6 (1 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.