Menu
Your Cart

Veritas

Brand: Veritas Model: Veritas Rubina
100 programa šivenja7 automatskih rupica iz jednog korakaunapred podešeni parametri različitih bodova za optimalne rezultatehorizontalni petljač konca: tiše šivenje, lakša zamena donjeg konca, bolji pregled preostale količine donjeg koncaugrađen uvlakač konca u iglupodesiva dužina i širina boda..
39,990 RSD 46,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Amelia
90 programa šivenja7 automatskih rupica za dugmad iz jednog korakaunapred podešeni parametri različitih bodova za optimalne rezultatehorizontalni petljač konca: tiše šivenje, lakša zamena donjeg konca, bolji pregled preostale količine donjeg koncaugrađeno automatsko odsecanje koncaugrađen uvlakač ko..
64,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Camille
34 programa šivenjaautomatska izrada rupice za dugme iz jednog korakapodesiva dužina bodovapodesiva širina bodovaugrađen uvlakač konca u igluugrađen nožić za odsecanje koncadugme za šivenje unazadnajveća dužina boda 4 mmnajveća širina boda 5 mmautomatsko namotavanje konca na špulnurukavnik za šivenj..
34,990 RSD
Brand: Veritas Model: Veritas elastica overlok
Opis artiklaOverlok je mašina koja istovremeno šije, porubljuje i odseca tkaninu i pri tom vam štedi mnogo vremena, a šavovi su jači i fleksibilniji. Elastica ima mogućnost šivenja sa 2, 3 i 4 konca, sa brzinom do 1000 bodova u minuti in diferencijalnim transportom sa lakoćom ćete šiti i ukrasiti sv..
37,990 RSD 44,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Janis
13 programa za šivenje automatska izrada rupice za dugme iz 4 jednostavna korakapodesiva dužina i širina bodaugrađen nožić za odsecanje koncadugme za povrato šivenjenajveća dužina boda 4 mmnajveća širina boda 5 mmautomatsko namotavanje koncarukavnik za šivenje nogavica, rukava, itd.automatska z..
19,990 RSD
Brand: Veritas Model: Veritas JSA18 JEANS
Opis artiklaJSA18 je robusna mašina za šivenje prikladna za šivenje čvršćih materijala. Zahvaljujući stabilnoj konstrukciji, dobrim podešavanjima, sa 18 programa za šivenje koji uključuju korisne kao overlok bodove postiže savršene rezultate na različitim projektima za šivenje.Mašina je idealna za l..
25,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Laura
10 programa šivenjaautomatska izrada rupice za dugme iz 4 korakapodesiva dužina bodovapodesiva širina cikcak bodapodesiva širina bodovaugrađen nožić za odsecanje koncadugme za šivenje unazadnajveća dužina boda 5 mmautomatsko namotavanje koncarukavnik za šivenje nogavica, rukava, itd.najveća brzina š..
24,990 RSD
Brand: Veritas Model: Veritas Niki
25 programa šivenjapoluautomatska izrada rupice za dugme iz 4 korakapodesiva dužina bodovapodesiva širina cikcak bodapodesiva širina bodovaugrađen uvlakač konca u igluugrađen nožić za odsecanje koncadugme za šivenje unazadnajveća dužina boda 4 mmnajveća širina boda 5 mmautomatsko namotavanje koncaru..
22,490 RSD 27,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Rachel
34 programa šivenjaautomatska rupica za dugme iz jednog korakaugrađen uvlakač konca u iglu podesiva dužina i širina bodaugrađen nožić za odsecanje koncadugme za šivenje unazaddužuna boda od 1 do 4 mmširina boda od 0 do 5 mmautomatsko namotavanje koncarukavnik udrađena kutja za dodatni..
28,790 RSD 35,990 RSD
Brand: Veritas Model: Veritas ROSA
Opis artiklaSa modernom mašinom Rosa do najlepših kreacija kako za početnike, tako i za one sa malo više iskustva. Sadrži 28 programa koji se lako menjaju okretanjem dugmeta, uključujući elastične ukrasne i funkcionalne bodove, ugrađen uvlakač konca u iglu, rukavnik, podesivu dužinu uboda i dodatke..
29,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Sarah
13 programa šivenjaautomatska izrada rupice za dugme iz 4 korakapodesiva širina cikcak boda do 5 mmpodesiva dužina boda do 4 mmdugme za šivenje unazadugrađena kutija za čuvanje dodatnog priboraveliki obrtni momenat za šivenje čvrstih materijalaautomatsko namotavanje konca2 ugrađena nosača kalema kon..
22,490 RSD
Prikaz 1 za 11 do 11 (1 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.