Menu
Your Cart

Veritas

Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Amelia
90 programa šivenja7 automatskih rupica za dugmad iz jednog korakaunapred podešeni parametri različitih bodova za optimalne rezultatehorizontalni petljač konca: tiše šivenje, lakša zamena donjeg konca, bolji pregled preostale količine donjeg koncaugrađeno automatsko odsecanje koncaugrađen uvlakač ko..
59,990 RSD
Brand: Veritas Model: Veritas Bessie
Sa skoro 200 bodova, automatskim rupicama za dugmad, alfabetom, tasterima za jednostavno elektronsko upravljanje, regulacijom pritiska stopice, ugrađenim automatskim rezačem konca i drugim naprednim funkcijama, Bessie spada među moćnije mašine koje se mogu nositi sa zahtevnijim projektima, a istovre..
61,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Camille
34 programa šivenjaautomatska izrada rupice za dugme iz jednog korakapodesiva dužina bodovapodesiva širina bodovaugrađen uvlakač konca u igluugrađen nožić za odsecanje koncadugme za šivenje unazadnajveća dužina boda 4 mmnajveća širina boda 5 mmautomatsko namotavanje konca na špulnurukavnik za šivenj..
34,990 RSD
Brand: Veritas Model: Veritas Claire
Sa skoro 200 bodova, automatskim rupicama za dugme, abecedom, tasterima za jednostavno elektronsko upravljanje i drugim naprednim funkcijama moćna, ali jednostavna šivaća mašina za svakoga ko želi da se uhvati u koštac sa izazovima modernog šivenja. Takođe, ima funkcije kombinovanja bodova i memor..
42,990 RSD 49,990 RSD
Veritas elastica overlok Veritas elastica overlok
Nema na lageru
Brand: Veritas Model: Veritas elastica overlok
Opis artiklaOverlok je mašina koja istovremeno šije, porubljuje i odseca tkaninu i pri tom vam štedi mnogo vremena, a šavovi su jači i fleksibilniji. Elastica ima mogućnost šivenja sa 2, 3 i 4 konca, sa brzinom do 1000 bodova u minuti in diferencijalnim transportom sa lakoćom ćete šiti i ukrasiti sv..
44,990 RSD
Brand: Veritas Model: Veritas Emily
Sa 80 uboda, automatskim rupicama za dugme iz jednog koraka, tasterima za jednostavno elektroničko upravljanje i drugim naprednim funkcija, Emily čini šivenje zabavnim i kreativnim, ograničenim samo vašom maštom. Možete šiti ​​nekoliko vrsta automatskih rupica, standardnih, elastičnih, qui..
38,990 RSD 46,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Janis
13 programa za šivenje automatska izrada rupice za dugme iz 4 jednostavna korakapodesiva dužina i širina bodaugrađen nožić za odsecanje koncadugme za povrato šivenjenajveća dužina boda 4 mmnajveća širina boda 5 mmautomatsko namotavanje koncarukavnik za šivenje nogavica, rukava, itd.automatska z..
15,990 RSD 19,990 RSD
Veritas Jeans Veritas Jeans
Nema na lageru
Brand: Veritas Model: Veritas JSA18 JEANS
Opis artiklaJSA18 je robusna mašina za šivenje prikladna za šivenje čvršćih materijala. Zahvaljujući stabilnoj konstrukciji, dobrim podešavanjima, sa 18 programa za šivenje koji uključuju korisne kao overlok bodove postiže savršene rezultate na različitim projektima za šivenje.Mašina je idealna za l..
25,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Laura
10 programa šivenjaautomatska izrada rupice za dugme iz 4 korakapodesiva dužina bodovapodesiva širina cikcak bodapodesiva širina bodovaugrađen nožić za odsecanje koncadugme za šivenje unazadnajveća dužina boda 5 mmautomatsko namotavanje koncarukavnik za šivenje nogavica, rukava, itd.najveća brzina š..
24,990 RSD
Brand: Veritas Model: Veritas Niki
25 programa šivenjapoluautomatska izrada rupice za dugme iz 4 korakapodesiva dužina bodovapodesiva širina cikcak bodapodesiva širina bodovaugrađen uvlakač konca u igluugrađen nožić za odsecanje koncadugme za šivenje unazadnajveća dužina boda 4 mmnajveća širina boda 5 mmautomatsko namotavanje koncaru..
27,990 RSD
Veritas Power Stitch PRO Veritas Power Stitch PRO
Nema na lageru
Brand: Veritas Model: Power Stitch PRO
Opis artiklaOtkrijte snažnu i robusnu mašinu za šivenje Veritas Power Stitch Pro - vašeg novog partnera za šivenje kože, veštačke kože i ostalih debljih i težih vrsta tkanina!Snažan motor od 90 W, aluminijumska konstrukcija, pouzdan transport materijala i velika ubodna moć osiguravaju snažne i ravno..
48,990 RSD
Brand: Veritas Model: Mašina za šivenje Veritas Rachel
34 programa šivenjaautomatska rupica za dugme iz jednog korakaugrađen uvlakač konca u iglu podesiva dužina i širina bodaugrađen nožić za odsecanje koncadugme za šivenje unazaddužuna boda od 1 do 4 mmširina boda od 0 do 5 mmautomatsko namotavanje koncarukavnik udrađena kutja za dodatni..
28,790 RSD 35,990 RSD
Prikaz 1 za 12 do 15 (2 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.