Menu
Your Cart

QUILTING STOPICE

Model: Stopica sa duplim transportom
Stopica sa gornjim transportom je neophodna za šivenje debljih materijala, nekoliko slojeva materijala i za prešivanje proizvoda koji sadrže vatelin. Koristeći ovu stopicu izbeći ćemo probleme kod šivenja materijala koji su zahtevniji za šivenje. To su glatke tkanine koje, tokom šivenja klize, tri..
2,200 RSD
Model: Stopica za overlok bod
Stopica za imitaciju overlok boda od 5mm koja se korsti na klasičnim šivaćim mašinama. Kompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ( Ruža i noviji modeli)SingerJukiPfaff (noviji modeli)Husgvarna ViikingJanomeElna BrotherBernina..
800 RSD
Model: Stopica za porub 3mm
Stopica za porubljivanje ili rol porub koristi se na krajevima ,da se ne bi materijal osipao .Kompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ( Ruža i noviji modeli)SingerJukiPfaff (noviji modeli)Husgvarna ViikingJanomeElna BrotherBerni..
600 RSD
Model: Stopica Quilting Patchwork 1/4
Ova stopica se koristi za precizno štepanje u Quilting-u i Patchwork-u.Kompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ( Ruža i noviji modeli)SingerJukiPfaff (noviji modeli)Husgvarna ViikingJanomeElna BrotherBernina (Bernette serije)Toy..
800 RSD
Model: Stopica za umetanje dekorativnih končića 5mm
Stopica koja odgovara za većinu modela novijih generacija : Elna,Juki,Brother, Janome,Pfaff ,Husqvarna ,Singer...
800 RSD
Prikaz 1 za 5 do 5 (1 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.