Menu
Your Cart

STOPICE ZA ŠIVENJE

Model: Držač stopice ( niži vrat ) - Snap on
Držač stopice ili suport, služi kao adapter za kačenje stopica. Ovaj držač je namenjen samo za mašine sa nižim vratom.Kompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ( Ruža i noviji modeli)SingerJukiPfaff (noviji modeli)Husgvarna ViikingJano..
600 RSD
Model: Držač stopice (za visoki vrat)
Držač stopice ili suport, služi kao adapter za kačenje stopica. Ovaj držač je namenjen samo za mašine sa visokim vratom.Kompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ( svi modeli sem Ruže )Industrijske mašine (Pfaff,Necchi,Juki,Durkopp .....
600 RSD
Brand: Bagat Model: Stopica cik-cak (duži vrat)
Stopica cik-cak (univerzalna sa duzim vratom)  za šivaće mašine,Odgovara za brendove: - Bagat (Slavica, Super Slavica,Vesna, Jasna,Danica, Višnja)...
800 RSD
Stopica sa duplim transportom (Quilting Walking Foot) Stopica sa duplim transportom (Quilting Walking Foot)
Nema na lageru
Model: Stopica sa duplim transportom
Stopica sa gornjim transportom je neophodna za šivenje debljih materijala, nekoliko slojeva materijala i za prešivanje proizvoda koji sadrže vatelin. Koristeći ovu stopicu izbeći ćemo probleme kod šivenja materijala koji su zahtevniji za šivenje. To su glatke tkanine koje, tokom šivenja klize, tri..
2,200 RSD
Model: Stopica sa rolerom
Stopica sa rolerom vam omogućava da lakše prišivate materijale kao što su koža i skaj. Prilikom rada sa stopicom, koža ne klizi i dobijate savršen štep na odabranaom materijaluKompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ( Ruža i noviji m..
800 RSD
Model: Stopica teflon
Teflonska stopica vam omogućava da lakše prišivate materijale kao što su koža i skaj. Prilikom rada sa stopicom, koža ne klizi i dobijate savršen štep na odabranaom materijaluKompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ( Ruža i noviji mo..
800 RSD
Model: Stopica cik-cak
Cik Cak stopica na kačenje (snap-on) je dizajnirano za šivenje širokog spektra bodova. Ekstra široki otvor vam omogućava da kreirate cik-cak bodove, ukrasne bodove, ukrasne bodove i rastegljive bodove. Takođe je odlična za vaš standardni pravi bod, što ovu stopicu čini vašom univerzalnom stopicom.K..
600 RSD
Model: Stopica za automatske rupice
Stopicu za automatske rupice koriste određeni modeli mašina koji  imaju program za automatsko pravljenje rupica. Sa ovom stopicom je vrlo jednostavnao napraviti rupicu po veličini dugmeta.Kompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ..
800 RSD
Model: Stopica za nabiranje
Stopica za nabiranje se može koristiti za lagano skupljanje tkanine kao i za pričvršćivanje nabrane ivice na ravnu (nenabranu) tkaninu, u isto vreme brzo i lako. Podnožje stopice ya nabiranje će omogućiti da  nežno olakša ili malo skupi tkaninu za razne odevne predmete i aplikacije za uređen..
800 RSD
Model: Stopica za overlok bod
Stopica za imitaciju overlok boda od 5mm koja se korsti na klasičnim šivaćim mašinama. Kompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ( Ruža i noviji modeli)SingerJukiPfaff (noviji modeli)Husgvarna ViikingJanomeElna BrotherBernina..
800 RSD
Model: Stopica za paspuliranje
Ova stopica se koristi za umetanje paspul traka po ivicama tkanine. Širina paspul trake max. 2cm.Kompatibilna sa svim markama i modelima koje koriste SNAP-ON sistem. Mogu se koristiti za marke:Bagat ( Ruža i noviji modeli)SingerJukiPfaff (noviji modeli)Husgvarna ViikingJanomeElna BrotherBe..
800 RSD
Model: Stopica za porub 3mm
Ova stopica za porub savršena je za ivice (rubove) koji su premali da bi ih mogli napraviti ručno. Automatski se uvija ispod dvostrukog ruba od 3mm, 4mm i 6 mm dok se šije bilo ravni bodom ili ukrasnim dekorativnim bodom. Najbolje radi na bluzama, haljinama i drugim projektima sa laganom t..
600 RSD
Prikaz 1 za 12 do 26 (3 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.