Menu
Your Cart

Brother

Brand: Brother Model: Brother CS10S
-40 programa za šivenje-Podesiva širina boda do 7 mm-Podesiva dužina boda do 5 mm-5 automatskih rupica iz jednog koraka-Ugrađen uvlakač konca-Podesivi načini šivenja: Položaj igle gore/dole nakon završetka šivenja, pozicija igle levo/sredina, maksimalna brzina šivenje brzo ili srednje, automats..
34,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother RH127
-Podesiva dužina boda do 4 mm-Podesiva širina boda do 5 mm-Automatska izrada rupice za dugme iz jednog koraka-27 pprograma za šivenje-Ugrađen uvlakač konca u iglu-Jednostavno postavljanje špulne - nije potrebno izvlačiti donji konac pre početka šivenja-Jednostavna zamena stopica uz pomoć klik mehani..
26,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother RL417
-17 bodova (nekoliko ravnih, cik-cak, slepi porub, cik-cak u tri stepena)-rupica za dugme iz 4 koraka-stopice sa klik mehanizmom-LED sijalice za osvetljavanje-rukavnik-dugme za povratno šivenje-zaštita za prste-horizontalni petljač konca: tiše šivenje, jednostavna zamena donjeg konca, lak pregled na..
20,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother RL425
Brother RL425 je tradicionalna šivaća mašina, modernog dizajna i izdržljive metalne konstrukcije koja vam pruža pouzdan rad i jednostavnost korišćenja.Praktične funkcije koje poseduje, štede vam vreme u kreativnom radu i izradi proizvoda.Sa užitkom i lakoćom napravite sopstvene kreacije i manje proj..
24,990 RSD
Brand: Brother Model: BROTHER FS40
Brother FS40 je elektronska mašina za šivenje sa 40 bodova, idealna za šivenje garderobe, ulepšavanje doma i izradu različitih profesionalnih komada. Primerena je za napredne podvige u šivenju, kao i za početnike na področju šivenja, koji žele profesionalnu mašinu. Start / Stop t..
39,990 RSD
Brand: Brother Model: Mašine za šivenje - Brother BQ25
Širok spektar priloženih stopica:Garancija: 4 godine..
26,990 RSD
Mašine za šivenje - Brother CS10 Mašine za šivenje - Brother CS10
Nema na lageru
Brand: Brother Model: BROTHER CS10
Pristupačna elektronska mašina za šivenje, za sve koji žele da uđu u moderni svet šivenja. Mašina ima 40 bodova sa podesivom dužinom do 4 mm i širinom čak do 7 mm, uključujući i 5 automatskih rupica iz jednog koraka. Zbog automatskog uvlakača konca u iglu, jednostavnog postavljanja špulne i podešava..
34,990 RSD
Brand: Brother Model: Mašine za šivenje - Brother J14s
Kućna šivaća mašina 14 operacija šivenja Ravan štep Cik-cak 4-koraka rupica Bod za skriveni porub Rukavna mašina Povratni štep Jednostavno provlačenje gornjeg konca Regulator zategnutosti gornjeg konca ..
18,990 RSD
Brand: Brother Model: Mašine za šivenje - BROTHER RH137
Brother mašine imaju zajednički moderan dizajn, funkcionalnost i izrazitu jednostavnost upotrebe. Ove mašine će Vam pružiti inspiraciju u stvaranju!37 operacija šivenjacik-cak i ravan bodoverlok boddekorativni bodovibod za skriveni porubbodovi za rastegljive materijaleautomatska rupicapovratni štepa..
29,990 RSD
Brand: Brother Model: Mašine za šivenje - BROTHER X17SVM1
Mašina za šivenje X17S marke Brother je savršena za početnike! Ona je vrlo jednostavna za upotrebu.17 operacija šivenjaIzrada rupice u 4 korakaIma LED osvetljenjeRukavnikTaster za povratno šivenjeZaštita za prsteHorizontalan grajfer; tiši rad, dobar pregled na preostalu količinu konca špulnePribor:o..
19,990 RSD
Mašine za šivenje i vez - Brother M 280D Mašine za šivenje i vez - Brother M 280D
Nema na lageru
Brand: Brother Model: Mašine za šivenje i vez - Brother M 280D
Innov-is mašina za šivenje i vez je idealan partner za Vaše kreativne podvige. Veliki izbor ugrađenih bodova i uzoraka, kao i velika mera fleksibilnosti pri uređivanju, kombinovanju i menjanju Vam omogućava, da svim svojim projektima date lični pečat. Mašina je lagana, kompaktna i jednostavna za tra..
129,990 RSD
Prikaz 1 za 12 do 12 (1 Stranice)