Menu
Your Cart

Brother

Brand: Brother Model: Brother innov-is F440
Brotherova serija mašina Innov-is objedinjuje moderan dizajn, funkcionalnost i izuzetnu jednostavnost upotrebe. Ove mašine nadahnuće vašu kreativnost!Innov-is F440E je mašina za vez sa naprednim funkcijama po pristupačnoj ceni za one koji žele da naprave korak napred u svojim kreacijama. Pomoc..
152,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother Innov-is NV870SE VEZ MAŠINA
- mašina za elektronski vez- LCD ekran osjetljiv na dodir u boji- 850 bodova u minuti- LED osvjetljenje radne površine- USB ulaz - omogućava jednostavan unos uzorka- horizontalni petljač konca sa providnim poklopcem- jednostavno postavljanje špulne - nema potrebe za izvlačenjem donjeg konca- automat..
169,990 RSD 189,990 RSD
Brother Innov-is V5 Limited Edition MAŠINA ZA VEZ I ŠIVENJE Brother Innov-is V5 Limited Edition MAŠINA ZA VEZ I ŠIVENJE
Nema na lageru
Brand: Brother Model: Brother Innov-is V5 Limited Edition MAŠINA ZA VEZ I ŠIVENJE
- elektronska mašina za vez- velika radna površina 30x18 cm – idealna za veće projekte- veliki 7-inčni LCD ekran u boji na dodir- 1050 bodova u minuti - potpuno LED osvetljenje- USB ulaz– omogućava jednostavno prenošenje uzoraka- horizontalni grajfer sa p..
419,990 RSD
Brand: Brother Model: Mašina za vez - Brother V3 Limited Edition
Innov-is V3 Limited Edition je mašina za vez, koja ima najnovije napredne funkcije i veliki prostor za vez, koji vam omogućava brzo i jednostavno kreiranje lepih uzoraka i slova na vašim kreacijama.Obzirom na dodatnu opremu, koja je priložena uz mašinu,ova mašina vam omogućava da svoju zamisao pretv..
339,990 RSD
Brand: Brother Model: Mašine za šivenje i vez - Brother M 280D
Innov-is mašina za šivenje i vez je idealan partner za Vaše kreativne podvige. Veliki izbor ugrađenih bodova i uzoraka, kao i velika mera fleksibilnosti pri uređivanju, kombinovanju i menjanju Vam omogućava, da svim svojim projektima date lični pečat. Mašina je lagana, kompaktna i jednostavna za tra..
139,990 RSD
Brand: Brother Model: Vez mašina - Brother M 240D
125 ugrađenih motiva za vezenje, zaključno sa 45 Dizni motiva10 pisama3,7-inčni LCD ekran u bojipodručje vezenja: 10x10 cmUSB ulazLED osvetljenjeugrađen automatski uvlakač koncasistem za jednostavno namotavanje špulnejednostavno združivanje veznih uzorakaunošenje i uređivanje teksta na ekranupostavl..
99,990 RSD
Prikaz 1 za 6 do 6 (1 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.