Menu
Your Cart

Janome

Brand: Janome Model: Janome Memory Craft 550E
Sa mašinom za vezenje Janome Memory Craft 550E, imate mogućnost da ukrasite, prilagodite i izvezete monograme na komade za kuću, odeću ili na modne dodatke. Sa 180 ugrađenih motiva i šest fonta za pisanje monograma, različitim ramovima za vezenje, priloženom programskom opremom i uz mogućnost k..
239,990 RSD
Brand: Janome Model: Artistic digitizer Jr
Artistic Digitizer Junior Version PregledJanome Artistic Digitizer je kompletan paketDa li biste želeli da svoje dizajnerske ideje i crteže pretvorite u šavove?Pomoću ovog softvera možete jednostavno da uvezete svoju sliku da se automatski popuni šavovima ili da koristite svoju sliku kao pozadinu k..
42,990 RSD
Brand: Madeira Model: MADEIRA AVALON NORMAL 20CM
Vodotopiva folija – 20 mikrona.Neke tkanine i naročito trikotaže prilično su teške za izradu veza. Ove tkanine mogu biti rastegljive, a klasično urađen vez se može »utopiti« ili biti nepravilnog oblika.Zahvaljujući specijalnoj vodotopljivoj foliji – AVALON, ovo se može izbeći. Ona se seče i postavlj..
390 RSD
Prikaz 1 za 3 do 3 (1 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.