Menu
Your Cart

Husqvarna

"Husqvarna" Viking  Topaz 40 "Husqvarna" Viking  Topaz 40
Pre-Order
Brand: Husqvarna Model: Husqvarna Viking Topaz 40 Mašina za vez i šivenje
Najnovija Husqvarna Viking Designer Topaz mašina za šivenje i vez je poboljšanje u odnosu na Topaz 30 koji treba da zameni i jeftinija je tako da dobijate bolju vrednost za svoj novac sa Topaz 40. Designer Topaz 40 ima kolekciju od 208 bodova za šivenje, ako uključite i slova  i simbole kojih i..
310,990 RSD
Brand: Husqvarna Model: Husqvarna Viking Designer Jade 35
Husqvarna Viking Designer Jade 35HUSQVARNA VIKING(R) DESIGNER JADE 35 mašina za šivenje i vez za kreativne ideje u vašem domu! Ima jedinstven i pametan dizajn, a softver za vez “Embroideri Intro PC Softvare” je uključen u komplet. Jednom kada sednete iza ove mašine i počnete da je koristite, vaše id..
199,990 RSD
"Husqvarna" Viking Sapphire 85 Mašina za  vez i šivenje "Husqvarna" Viking Sapphire 85 Mašina za  vez i šivenje
Pre-Order
Brand: Husqvarna Model: Husqvarna Viking Sapphire 85
HUSQVARNA® VIKING® DESIGNER SAPPHIRE™ 85 mašina za šivenje i vezenje nadahnut će vas da se smestite u svoj omiljeni kutak i stvorite sledeće poglavlje svoje priče. Uz mnoge novine vodeće u industriji, bićete očarani njenom naprednom tehnologijom.Mašina za šivenje i vezenje DESIGNER SAPPHIRE™ 85 može..
589,990 RSD
Brand: Madeira Model: MADEIRA AVALON NORMAL 20CM
Vodotopiva folija – 20 mikrona.Neke tkanine i naročito trikotaže prilično su teške za izradu veza. Ove tkanine mogu biti rastegljive, a klasično urađen vez se može »utopiti« ili biti nepravilnog oblika.Zahvaljujući specijalnoj vodotopljivoj foliji – AVALON, ovo se može izbeći. Ona se seče i postavlj..
390 RSD
Brand: Husqvarna Model: HV Designer Jewel 240×150
OpisRam (obruč) za vez mašine HV Designer Jevel 240×150Veliki ram (obruč) za vez HV (Husqvarna Viking) Designer Jevel 240x150 za one koji žele da izvezu više različitih motiva istovremeno ili da ih kombinuju, ili za vez većih motiva koji ne prelaze veličinu od 240mm x 150mm. To je u osnovi standard..
7,990 RSD
Prikaz 1 za 5 do 5 (1 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.