Menu
Your Cart

Elna

Elna 830 RED expressive Mašina za vez Elna 830 RED expressive Mašina za vez
Nema na lageru
Brand: Elna Model: Elna 830 expressive
Sa mašinom za vezenje 830 RED eXpressive, imate mogućnost da ukrasite, prilagodite i izvezete monograme na komade za kuću, odeću ili na modne dodatke. OPŠTE KARAKTERISTIKE- elektronska mašina za vez- LCD ekran na dodir u boji (62,8 x 110,9 mm)- horizontalni držač konca- namotavanje špulne sa au..
199,990 RSD
Brand: Elna Model: Elna 830CE expressive
Uz mašinu za vez 830exCE dobijate i softver Exuberance Junior s kojim možete jednostavno kreirati, uređivati ​​i praviti vez sopstvenih motiva.Svoje proizvode moći ćete da ukrasite raznim uzorcima i monogramima koje možete da uređujete ​​na mašini ili računaru sa editorom uzoraka ili progr..
219,990 RSD
Brand: Elna Model: Elna 830LCE eXpressive
Opis artiklaProširite svoje kreativne perspektive! Upoznajte i razvijajte svoju kreativnost uz pomoć najbolje i najnaprednije mašine za vezenje marke Elna.Mašina za vez 830L expressive je dizajnirana za vez velikih formata. Poseduje sve što vam je potrebno da dodate lični pečat za raskošne rezultate..
229,990 RSD
Elna 850 eXpressive Mašina za šivenje i vez Elna 850 eXpressive Mašina za šivenje i vez
Nema na lageru
Brand: Elna Model: Elna 850 eXpressive
Ovo je mašina za šivenje, koju ste verovatno želeli već neko vreme. Brza je, precizna i jednostavna za upotrebu. Sa mašinom za šivenje Elna eXpressive 850 ćete brzo i bez većeg truda napraviti sve što vas zanima iz oblasti veza ili šivenja. Mašina nudi veliki broj motiva za vez, a naravno nudi i mog..
249,990 RSD
Brand: Madeira Model: MADEIRA AVALON NORMAL 20CM
Vodotopiva folija – 20 mikrona.Neke tkanine i naročito trikotaže prilično su teške za izradu veza. Ove tkanine mogu biti rastegljive, a klasično urađen vez se može »utopiti« ili biti nepravilnog oblika.Zahvaljujući specijalnoj vodotopljivoj foliji – AVALON, ovo se može izbeći. Ona se seče i postavlj..
390 RSD
Prikaz 1 za 5 do 5 (1 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.