Menu
Your Cart

VEZ MAŠINE   
     

Brother innov-is F440 Brother innov-is F440
Nema na lageru
Brand: Brother Model: Brother innov-is F440
Brotherova serija mašina Innov-is objedinjuje moderan dizajn, funkcionalnost i izuzetnu jednostavnost upotrebe. Ove mašine nadahnuće vašu kreativnost!Innov-is F440E je mašina za vez sa naprednim funkcijama po pristupačnoj ceni za one koji žele da naprave korak napred u svojim kreacijama. Pomoc..
149,990 RSD
Brand: Brother Model: Brother Innov-is NV870SE VEZ MAŠINA
- mašina za elektronski vez- LCD ekran osjetljiv na dodir u boji- 850 bodova u minuti- LED osvjetljenje radne površine- USB ulaz - omogućava jednostavan unos uzorka- horizontalni petljač konca sa providnim poklopcem- jednostavno postavljanje špulne - nema potrebe za izvlačenjem donjeg konca- automat..
184,990 RSD
Brother Innov-is V5 Limited Edition MAŠINA ZA VEZ I ŠIVENJE Brother Innov-is V5 Limited Edition MAŠINA ZA VEZ I ŠIVENJE
Nema na lageru
Brand: Brother Model: Brother Innov-is V5 Limited Edition MAŠINA ZA VEZ I ŠIVENJE
- elektronska mašina za vez- velika radna površina 30x18 cm – idealna za veće projekte- veliki 7-inčni LCD ekran u boji na dodir- 1050 bodova u minuti - potpuno LED osvetljenje- USB ulaz– omogućava jednostavno prenošenje uzoraka- horizontalni grajfer sa p..
419,990 RSD
Husqvarna Viking  Topaz 40 Husqvarna Viking  Topaz 40
Nema na lageru
Brand: Husqvarna Model: Mašina za vez i šivenje Husqvarna Viking Topaz 40
Najnovija Husqvarna Viking Designer Topaz mašina za šivenje i vez je poboljšanje u odnosu na Topaz 30 koji treba da zameni i jeftinija je tako da dobijate bolju vrednost za svoj novac sa Topaz 40. Designer Topaz 40 ima kolekciju od 208 bodova za šivenje, ako uključite i slova  i simbole kojih i..
278,990 RSD
Mašina za  vez-šivenje-Husqvarna  Viking Sapphire 85  Mašina za  vez-šivenje-Husqvarna  Viking Sapphire 85
Nema na lageru
Brand: Husqvarna Model: Sapphire 85
HUSQVARNA® VIKING® DESIGNER SAPPHIRE™ 85 mašina za šivenje i vezenje nadahnut će vas da se smestite u svoj omiljeni kutak i stvorite sledeće poglavlje svoje priče. Uz mnoge novine vodeće u industriji, bićete očarani njenom naprednom tehnologijom.Mašina za šivenje i vezenje DESIGNER SAPPHIRE™ 85 može..
589,990 RSD
Brand: Husqvarna Model: Jade 35
Huskvarna Viking Designer Jade 35HUSKVARNA VIKING(R) DESIGNER JADE 35 mašina za šivenje i vez za kreativne ideje u vašem domu! Ima jedinstven i pametan dizajn, a softver za vez “Embroideri Intro PC Softvare” je uključen u komplet. Jednom kada sednete iza ove mašine i počnete da je koristite, vaše id..
175,990 RSD
Brand: Brother Model: Mašina za vez - Brother V3 Limited Edition
Innov-is V3 Limited Edition je mašina za vez, koja ima najnovije napredne funkcije i veliki prostor za vez, koji vam omogućava brzo i jednostavno kreiranje lepih uzoraka i slova na vašim kreacijama.Obzirom na dodatnu opremu, koja je priložena uz mašinu,ova mašina vam omogućava da svoju zamisao pretv..
319,990 RSD
Brand: Janome Model: Janome Memory Craft 550E
Sa mašinom za vezenje Janome Memory Craft 550E, imate mogućnost da ukrasite, prilagodite i izvezete monograme na komade za kuću, odeću ili na modne dodatke. Sa 180 ugrađenih motiva i šest fonta za pisanje monograma, različitim ramovima za vezenje, priloženom programskom opremom i uz mogućnost k..
227,990 RSD
Brand: Brother Model: Mašine za šivenje i vez - Brother M 280D
Innov-is mašina za šivenje i vez je idealan partner za Vaše kreativne podvige. Veliki izbor ugrađenih bodova i uzoraka, kao i velika mera fleksibilnosti pri uređivanju, kombinovanju i menjanju Vam omogućava, da svim svojim projektima date lični pečat. Mašina je lagana, kompaktna i jednostavna za tra..
129,990 RSD
Brand: Elna Model: Mašine za vez - Elna 830 expressive
Sa mašinom za vezenje 830 RED eXpressive, imate mogućnost da ukrasite, prilagodite i izvezete monograme na komade za kuću, odeću ili na modne dodatke. OPŠTE KARAKTERISTIKE- elektronska mašina za vez- LCD ekran na dodir u boji (62,8 x 110,9 mm)- horizontalni držač konca- namotavanje špulne sa au..
199,990 RSD
Brand: Brother Model: Vez mašina - Brother M 240D
125 ugrađenih motiva za vezenje, zaključno sa 45 Dizni motiva10 pisama3,7-inčni LCD ekran u bojipodručje vezenja: 10x10 cmUSB ulazLED osvetljenjeugrađen automatski uvlakač koncasistem za jednostavno namotavanje špulnejednostavno združivanje veznih uzorakaunošenje i uređivanje teksta na ekranupostavl..
94,990 RSD
Prikaz 1 za 12 do 12 (1 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.