Menu
Your Cart

Mašinski konac

Brand: Madeira Model: ROYAL BASIC
Ovako namotan konac na kartonsku špulnu je konac koji se koristi za mašine za vez. Ovaj način je najkorisniji i najefikasniji način korišćenja prilikom dugoročnog i konstantnog rada na mašinama za vez. Ne gubite vreme na namotavanje špulne.Boja :BelaNamotan konac : 110m Već namotane kartonske špulne..
60 RSD
Model: Konac 5000m
Opis proizvoda:Mašinski konac za overlok (endlerice) i iberdek mašineDužina: 5000 metaraOznaka: 40/2Sastav: 100% poliesterBoju i količinu možete odabrati ispod slike u odeljku "Dostupne opcije" ...
200 RSD
Brand: Madeira Model: Poliester (Polyneon) 1000m #40
Madeirin konac za mašinski vez od 100% poliestera, Polineon, je napravljen od posebno razvijene sirovine, eliminišući petlje, nabiranje i praktično sve prekide konca. Pogodna za skoro svaku primenu, Polineonova jedinstvena formula čini ovaj konac izuzetno izdržljivim i glatkim za mašine za vez veli..
720 RSD
Brand: Madeira Model: Super twist 1000m
Madeirin metalik konac za mašinski vez Supertvist je napravljen od posebno razvijenog sirovog materijala, eliminišući petlje, nabiranje i praktično sve prekide konca. Ova uvrnuta metalna nit oživljava dizajn sa sjajem. Neočekivana dimenzija teksture i blistav vez zagarantovani su ovim svetlucavim m..
1,450 RSD
Brand: Madeira Model: Madeira Rayon classic viskoza
• CLASSIC RAYON #40Ovo je konac za vez standardne debljine koji je pouzdan, univerzalan i idealan za skoro svaki dizajn. Napravljen od 100% ekološki prihvatljivog viskoznog rajona, izuzetno dobro radi na brzim mašinama za vez sa više glava i poluprofesionalnim kućnim mašinama. U svetu je poznat po ..
820 RSD
Model: Konac za šivenje 900 m
Kvalitetan mašinski poliester konac koji služi za šivenje i prošivanje materijala. Paleta boja koje nudi ovaj proizvođa ima više od 130 nijansi koje spajaju vaše kreacije, i čine ih jedinstvenim.- 100% poliester- 900 m- 40/2- Skupljanje 0%Zemlja porekla: TurskaBoju i količinu možete odabrati ispod s..
150 RSD
Prikaz 1 za 6 do 6 (1 Stranice)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Politika privatnosti.